Director articole online

Editoare de poze

04/12/2011 | Autor: | Postat in categoria Software
Editor de poze

Editor de poze

Tu cu ce program iti modifici poza? Ai incercat vreodata un program profesionist de modificat poze? Daca nu, am sa-ti dau urmatoarele sugestii si anume:

Pentru incepatori va pot sugera un program de modificat poze online, foarte simplu si destul de puternic in acelasi timp, puternic in sensul ca poti face o multime de lucuri cu poza ta, sau oricare imagine pe care o poti uploada fie din calculatorul tau fie din aproape orice sursa de pe internet, chiar si de pe facebook, flickr sau myspace.

Cu acest program de poze poti modifica foarte usor dimensiunea imagini, poti de asemenea sa editezi culorile, sa le faci mai aprinse sau mai reci, alte retusuri, poti chiar sa adaugi si o multime de efecte speciale, de la rame de tablouri, efecte mozaic, blurat, efect vintage pana la marit buze, schimbat culoarea ochilor sau a hainelor.

Pentru cei care vor sa lucreze cu ceva mai profesionist, eu recomand Photoshop, care dupa parerea mea este cel mai bun program de modificat poze, cu el lucrez si eu zilnic, si daca ai putina rabdare si vointa poti invata si tu acest program este putin mai complex, dar dupa ce-l inveti o sa vezi ca poti face foarte multe cu el, si toate tool-urile din el sunt asezate intr-o ordine foarte bine pusa la punct, astfel incat sa te ajute sa lucrezi cat mai repede si eficient in acelasi timp, cu photoshop poti face toate lucurile ce le-am insirat mai sus pana la web design, lucrari in 3d, sa numai zic de alte retusari si efecte ce le poti aplica unei oricarei alte fotografii sau imagine.

Cu Photoshop poti sa faci din aproape orice imagnie adevarate piese de arta. Astfel ca, fie ca doresti sa modifici doar putin, sau ceva mai complex ai aici cateva sugestii care sa te ajute in acest sens.

Nu sunt articole asemanatoare.

Author:

Sunt pasionat de web development si web design.

Acest autor a publicat pana acum in director 3 articole.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.